Saltar al contenido

acca learning gherla

o echipă exclusivistă pentru cea mai bună pregătire

o echipă dedicată

Consiliul de Administrație al ACCA Learning este o echipă de conducere foarte dedicată și calificată care ghidează instituția noastră cu viziune și leadership. Experiența și expertiza lor în domeniul stomatologiei și al educației sunt esențiale pentru succesul organizației noastre. Consiliul nostru de Administrație este format din profesioniști și lideri remarcabili în domeniul stomatologiei. Fiecare membru aduce o perspectivă unică și o experiență vastă în diverse domenii ale industriei. Dedicarea și angajamentul lor față de excelența academică și educația dentară de calitate reprezintă fundamentul instituției noastre.

Dr. Juan Manuel Acuña Pedrosa

Dr. Juan Manuel Acuña Pedrosa este un stomatolog de excepție, a cărui pregătire și experiență îl transformă într-o referință în domeniul său. Și-a obținut licența în stomatologie la prestigioasa Universitate Alfonso X din Madrid, unde a pus bazele unei educații academice solide. Cu toate acestea, setea sa de cunoaștere nu s-a oprit aici, deoarece a continuat să își lărgească orizonturile prin absolvirea mai multor masterate și diplome în diverse domenii ale stomatologiei, consolidându-și experiența și specializarea în diferite discipline.

Dedicarea și pasiunea sa pentru educație l-au determinat să ocupe roluri importante în mediul academic. În calitate de director și lector postuniversitar la JMAPformación din cadrul UEMC, își împărtășește cunoștințele și experiența cu viitorii profesioniști, îndrumându-i pe drumul lor spre excelență în domeniul stomatologic. În plus, în calitate de director executiv și co-fondator al ACCA-Learning, a reușit să își extindă influența la nivel internațional, înființând centre de predare în peste 32 de țări. Conducerea sa și abordarea pedagogică inovatoare au făcut din ACCA-Learning o instituție recunoscută și apreciată în comunitatea stomatologică.

În timp ce dedicarea sa pentru educație este de necontestat, Dr. Acuña Pedrosa este, de asemenea, un expert în practica clinică. Experiența sa vastă în chirurgie, parodontologie și implanturi a făcut din el un profesionist foarte priceput și respectat în domeniul său. În prezent, el practică exclusiv la Clínica Dental Los Ángeles, situată în Huelva, unde își combină pasiunea pentru stomatologie cu atenția și grija față de pacienții săi.

Dr. Sergio Cacciacane

Dr. Sergio Cacciacane este un profesionist remarcabil în domeniul stomatologiei, cu o experiență și recunoaștere extinsă. A absolvit medicina dentară la Universitatea din Buenos Aires și s-a specializat în reabilitare orală. Deține certificări în Protetică și este membru în Implantologie de către Academia Americană de Implantologie Dentară.

Este coordonator al delegației internaționale a diplomei internaționale în stomatologie a UEMC și director al filialei din Barcelona a aceleiași universități. Este, de asemenea, director și fondator al Esiro Barcelona și al Global Education Holding.

Cu un palmares remarcabil în domeniul educației dentare, conducerea sa a lăsat o amprentă semnificativă asupra formării academice și a adus beneficii pentru numeroși studenți și profesioniști în căutarea excelenței și a creșterii profesionale.

Dra. Nuria Duque Alonso

Dr. Nuria Duque Alonso este licențiată în stomatologie (UCM), are un master în chirurgie orală, implantologie și parodontologie (Southern University of Mississippi) și deține titlul de expert în protetică implantologică (UEMC).

De asemenea, este director academic al diplomei proprii de Implantologie a UEMC la JMAP Formación, profesor și colaborator la Masterul de Chirurgie Orală și Implantologie (CEU). Profesor, conferențiar și colaborator la Masterul de Chirurgie Orală, Implantologie și Parodontologie (UEMC), la JMAP Formación.

Dra. Ana Boquete Castro

Dr. Ana Boquete este un medic stomatolog de renume și doctor cum laude la Universitatea din Granada. Are mai multe specializări, inclusiv un masterat în Implantologie și Biomateriale, unde a primit premiul pentru cel mai bun student postuniversitar. De asemenea, are un masterat în bioetică, calitate și siguranță în domeniul sănătății, precum și o specializare universitară în estetică periorală și un masterat în medicina dentară a somnului.

Dr. Ana Boquete este membră a Societății Spaniole de Implantologie (SEI) și a Colegiului Medicilor Dentiști din Almeria. În cabinetul său privat, este specializată în chirurgie orală, implantologie și tratamentul sforăitului și al apneei obstructive de somn. Experiența și dedicarea ei fac din ea un profesionist de înaltă calificare, angajat în îngrijirea dentară de calitate.