Saltar al contenido

acca learning gherla

cei mai buni parteneri

cea mai bună pregătire... cu cei mai buni

La ACCA Learning prețuim parteneriatele strategice și de colaborare. Lucrăm cot la cot cu parteneri și profesioniști renumiți din industria dentară pentru a oferi cursuri de calitate și pentru a rămâne în fruntea progreselor din domeniu. Suntem mândri să avem o rețea de parteneri dedicați care ne împărtășesc pasiunea pentru excelență în stomatologie. Împreună, oferim programe de formare inovatoare, evenimente educaționale și oportunități de creștere profesională pentru studenții și absolvenții noștri.

Ne angajăm să asigurăm creșterea și succesul comunității stomatologice. Lucrând în colaborare, avansăm stomatologia și avem un impact pozitiv asupra sănătății orale a oamenilor.

International Implant Foundation IF®

Fundația Internațională de Implantologie IF® este organismul competent în domeniul implantologiei dentare și s-a specializat deja de mai mulți ani în metode care ajută pacienții să își recupereze instantaneu dinții fixați.

IF® este o organizație fără scop lucrativ, cu orientare medicală, formată dintr-o rețea globală de chirurgi și terapeuți proteticieni, și este cea mai importantă organizație de educație, inovare și cercetare pentru tratamentul cu implanturi orale în cadrul unui protocol funcțional de încărcare imediată.

IHDEDENTAL

Microdent, fondată la Barcelona în 1983, este o companie pionieră pe piața națională în dezvoltarea, fabricarea și comercializarea sistemelor de reabilitare orală integrală, orientată întotdeauna către profesioniștii care cer cea mai înaltă calitate și precizie.

Microdent, de-a lungul acestor peste treizeci și cinci de ani de activitate, s-a remarcat prin cercetare, colaborând cu numeroase universități naționale și internaționale, participând la numeroase proiecte științifice și publicând articole în reviste de specialitate din acest sector.

NSK

NSK Dental este o companie spaniolă de top care produce și vinde produse dentare de înaltă calitate. Este specializată în echipamente inovatoare pentru stomatologie, oferind servicii excepționale pentru clienți și acordând prioritate tehnologiei și atenției personalizate pentru profesioniștii din domeniul sănătății orale.

REG Solutions

Reg Solutions este un proiect extrem de inovator, care constă în crearea unei noi categorii de soluții pentru regenerarea țesutului osos. Datorită adoptării unor sisteme pe bază de enzime, a fost posibilă utilizarea de țesut de mamifere, cum ar fi calul sau vaca, pentru producerea de material chirurgical în domenii precum ortopedie, neurochirurgie sau maxilo-facial, printre altele. Acest lucru i-a permis să evolueze de la un Biomaterial pentru a obține un țesut osos, considerat ca atare deoarece își păstrează structura originală și nu deformează cristalul de apatită, precum și crearea liniei de membrane Exaflex, membrane Bilayer de înaltă densitate.