Saltar al contenido

acca learning gherla

cei mai buni profesori

cea mai bună ofertă de formare profesională din sector

La ACCA Learning Gherla, suntem mândri să avem o echipă excepțională de profesori în domeniul stomatologiei. Instructorii noștri sunt profesioniști foarte calificați și pasionați, care se angajează să ofere educație de calitate studenților noștri. Fiecare dintre profesorii noștri are o vastă experiență clinică și academică în domeniile lor de expertiză respective. Aceștia sunt dedicați dezvoltării profesionale a studenților noștri și sunt dedicați să transmită cunoștințe actualizate și relevante.

Pe lângă expertiza lor, profesorii noștri se remarcă prin abordarea lor practică și orientată spre realitate. Aceștia încurajează participarea activă a studenților, promovând un mediu de învățare interactiv și colaborativ. Ei se angajează să ofere sprijin individualizat, îndrumând și motivând studenții în călătoria lor educațională.

Dr. Fodor Romulus

Doctorul Fodor Romulus este un profesionist recunoscut în domeniul stomatologiei, cu o carieră remarcabilă. Realizările sale academice și experiența sa demonstrează devotamentul și angajamentul său pentru excelență în profesia sa.

Între 1986 și 1990, Dr. Fodor Romulus a studiat ca tehnician dentar la institutul din Tg Mureș, timp în care și-a dezvoltat abilitățile și cunoștințele fundamentale în domeniul stomatologiei.

Ulterior, în perioada 1992-1997, doctorul Fodor Romulus și-a finalizat studiile la Facultatea de Stomatologie a Universității de Medicină și Farmacie «Iuliu Hateganu» din Cluj Napoca. În timpul formării sale universitare, a dobândit o bază solidă teoretică și practică în stomatologie.

Doctorul Fodor Romulus a continuat să-și dezvolte educația de-a lungul anilor pentru a rămâne la curent cu ultimele avansuri din domeniu. În 2008 și 2009, a obținut o competență în implantologie la Universitatea de Medicină și Farmacie «Victor Babes» din Timișoara. De asemenea, în 2013 și 2014, a obținut un Masterat în Cărcare Imediată (IF Immediate Loading) în Budva, Muntenegru. În 2015, a fost, de asemenea, profesor în același program de Cărcare Imediată în Budva, Muntenegru.